In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions
















Home
ENVIROSVET u druhákov PDF Tlačiť E-mail
Dňa 26.10.2009 sa u druhákov uskutočnil prvotný environmentálny výukový program pre deti školského veku, organizovaný občianskym združením ENVIROSVET, na tému Domáce zvieratá.
Občianske združenie ENVIROSVET je ,,mimovládna, dobrovoľná, záujmová, environmentálna a nezisková organizácia, ktorej cieľom je podporovať a zabezpečovať aktivity v rámci environmentálnej výchovy a ochrany životného prostredia, organizovať výchovno-vzdelávacie podujatia pre deti, mládež a širokú verejnosť.“

V rámci celoročných aktivít združenia, ktoré sa budú konať raz do mesiaca ,boli zostavené environmentálne výukové programy pre deti ,ktoré sa vyučujú v materských a základných školách na Záhorí a v Bratislave. Sú zostavené tak, aby zapadli do vyučovacích osnov každého ročníka.

Žiaci sa hravou , zážitkovou formou a rôznymi aktivitami oboznamujú s prírodou a životným prostredím, učia sa vytvárať si k nemu pozitívny vzťah a chrániť ho. Veríme, že tieto výukové programy prispejú k rozvíjaniu environmentálneho cítenia našich žiakov.