In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions
















Home
Zápis do 1. ročníka PDF Tlačiť E-mail
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zápis do 1. ročníka
Konečne je to tu, už je to spečatené!  V septembri budeme PRVÁCI.

8. apríla 2017 sa na našej škole konal slávnostný zápis predškolákov do 1. ročníka.
Stalo sa už tradíciou, že na našej škole vítame budúcich prvákov slávnostným spôsobom, aby prvé kontakty so školou zanechali u detí čo najpríjemnejšie dojmy a nezabudnuteľné zážitky.
Malí predškoláci spolu so svojimi rodičmi a očakávaním zavítali do školskej jedálne. Prvé ustráchané pohľady o chvíľku zmizli a vystriedalo ich nadšenie a úsmev .

Zápis otvorili deti z Divadelného krúžku, ktorí malým predškolákom zahrali krátke a milé divadielko O Budulínkovi. Po skončení divadielka pani učiteľka jednoduchými otázkami vyskúšala deti, či divadielko dobre sledovali. Škôlkari poľahky odpovedali na všetky otázky. A tým splnili svoju prvú úlohu .

Nasledovalo rozdelenie detí do troch skupín. Každá skupina sa spolu s pani učiteľkou a postavičkami z rozprávky odobrala na jedno z troch stanovíšť. Na každom stanovišti čakali deti úlohy, ktoré museli splniť:

1. Matematika- geometrické tvary , farby a čísla
2. Sociálne kompetencie- kresba postáv
3. Správna výslovnosť- rozhovor o obrázkoch

Po každej splnenej úlohe dostali deti na svoj sprievodný diplom pečiatku.

Na záver čakal na predškolákov malý darček so sladkou odmenou, ako spomienka na ich veľký deň. Zápis na našej škole bol bohatým kultúrnym zážitkom pre všetkých zúčastnených, no najmä pre budúcich prvákov, ktorí na príjemné chvíle strávené na novej škole určite nezabudnú a 1. septembra budú do školy kráčať s úsmevom a radosťou.
Tešíme sa na nových prváčikov v septembri!